قفلهای هیدرولیک انواع متفاوتی دارند، در ادامه آن ها را بررسی خواهیم کرد:
قفل هیدرولیکی دوپلوماتیک 4/1 زیرشیری
این قفل در بین تمام قفلهای هیدرولیکی کاربرد بیشتری دارند که مکانیزم فشار کاری آن 350 بار است و فشار شکست چک ولول هم 3 بار در نظر گرفته میشود.
قفل هیدرولیکی کتابی
قفل کتابی هیدرولیک به نام قفل کن بار هم شناخته میشود که منجر به جلوگیری از سقوط بار در مدار میشود. این قفل کتابی دارای اجزای دو بخشی است که کاملا حرفهای ساخته میشود. بخشهای مشخص این قفل جدای از هم هستند هر بخش متفاوت از بخش دیگر است.
قفل هیدرولیک 8/3 زیرشیری
ماکزیمم فشار کاری پوشش داده شده برای این 320 بار است و فشار شکست ولو در نظر گرفته شده برای آن 2 بار است. بیشترین لیتراژ عبوری برای آن در محدود -20 تا +50 ارزیابی میشود. اساسا بازه دمای سیال این شیر از -20 تا +80 درجه است.
قفل هیدرولیک 2/1 دوپلوماتیک
قفل هیدرولیک 2/1 دوپلوماتیک ماکزیمم فشار کاری 350 بار را دارد و فشار شکست چک ولو برای آن 2 بار است.
قفل هیدرولیکی دوپلوماتیک
دوپلوماتیک یک شرکت ایتالیایی است که توانسته انواع قفل هیدرولیک را بسازد و در زمره بهترینها باشد.
خرید قفل هیدرولیک
برای خرید انواع قفلهای هیدرولیک باید به ویژگیهای آنان توجه زیادی کرد. بهطورمعمول دستگاه باید دارای توان بالایی باشد و بتواند تنظیم فشار و جریان بسیار خوبی داشته باشد و همچنین باید در ارتباط با دبی خروجی سیستم هم عملکرد بسیار مناسبی داشته باشد. بهمنظور خرید قفل کنهای هیدرولیکی اول باید برای مشخص کردن سایز مورد نیاز خود به آن محیط بروید مثلاً سایز (4/1) دارای توانایی دبی 15 لیتری در هر دقیقه است و نیز سایز (8/3) شامل دبی 35 لیتر در هر دقیقه میشود و از جهت دیگر مدل (2/1) توانایی پوشش دهی 45 لیتر در هر دقیقه را دارد و در آخر بهمنظور پوشش دهی دبی 70 لیتر در هر دقیقه احتیاج به مدل (4/3) است.
سپس مشخصات فنی آن را بررسی کنید؛ بهاین علت که مشخصات فنی شیرهای قفل کن با همدیگر متفاوتاند و مثلاً انتخاب مناسب برای کاری سنگین مدلهایی که پوشش دهی کاملی دارند هستند. استفاده از قفلهای هیدرولیکی دوبل (ازنظر ساختار دارای شرایط به خصوصی است) و نوع مدولار و یا زیر شیری برای مدلهای کارتریجی هستند. میتوانید از انواع مختلف قفلهای هیدرولیک دوبل استفاده کرده و یا مدل مدولار و زیر شیری را انتخاب کنید در این صورت شرایط استفاده از مدلهای کارتریجی نیز برای شما مهیا میشود.
بدین صورت قفلهای هیدرولیک در سبک و مدل پینیون در بازار فروش دیده میشوند که همه اینها برحسب نیاز شما انتخاب میشوند. به این نکته توجه داشته باشید که رنج قیمتی متفاوتی در بازار موجود است ولی برخی مدلها هم دارای قیمت مناسب و هم از لحاظ کیفیتی عالی هستند که این مورد میتواند گزینه مناسبی برای خرید باشد.
کاربرد شیر قفل کن هیدرولیک
شیر قفل هیدرولیک کاربردهای بسیاری در صنعت دارد و از آن برای حفظ ایمنی در نگهداری بار معلق و جلوگیری از بار زیاد استفاده میشود. شیر قفل کن در دریچه تعادل سیلندر قرار میگیرد. از دیگر کاربردهای آن میتوان به موتورهای هیدرولیک و شیر ترمز میتوان اشاره کرد. در این مورد از دو سوپاپ به عنوان تعادل و دریچه کنترل استفاده میشود که مایع را در سیلندر قرار داده و قفل کند تا از نشتی آن جلوگیری شود. در نهایت میتوان گفت قفل کن هیدرولیک وظیفه کنترل بار اضافه را بر عهده دارد. زمانی که فشار غیر کنترل باشد، از شیر قفل کن برای کنترل آن استفاده میشود.
انواع قفل هیدرولیک بر اساس سایز دبی
قفل کن جک هیدرولیک بر اساس سایز دبی به به دستههای مختلفی تقسیم میشود. سایز دبی میتواند معیاری مناسب برای موقعیت قفل هیدرولیک باشد. سایزهای ۱/۴ از قابلیت دبی ۱۵ لیتر در دقیقه استفاده میکند و سایز ۸.۳ دبی ۳۵ لیتر در دقیقه را شامل میشود. همچنین مدل ۲.۱ میتواند ۴۵ لیتر در دقیقه را پشتیبانی کند. مدل ۴.۳ میتواند، دبی ۷۰ لیتر را پوشش دهد. قفل هیدرولیک در برندهای مختلف تهیه و تولید میشوند و بر اساس موقعیت اجرایی دستهبندی میشوند.